Priset instiftades av Sensei Lars Sjöberg och delades ut första gången vid KM 2002. Priset tilldelas på KM, till den utövare som har kämpat och visade en bra kyokushin spirit under kumite tävlingen.

Alla som har tagit emot detta pris

2011 – Elin Herlitz

2010 – Niara Peredo

2009 – Elin Herlitz

2008 – Elin Herlitz

2007 – Zandra Friberg

2006 – Alex Burden & Victor Norrman

2005 – Peter Erlandsson & Lucas Bryant

2004 – Alexander Bryant

2003 – Mattias Reinzburg

2002 – Rasmus Lindhagen

”Artikel efter Kenneth Lundins bortgång”
Kenneth som var en elev till Sensei Marshall McDonagh sedan 1974, tränade i OKK ända fram till 1985 då familj och barn föranledde ett uppehåll i träningen. Kenneth återvände till klubben i mitten på nittiotalet, denna gång med en utav sina döttrar, Ulrika Lundin. Kenneth engagerade sig stort i klubben och blev vald till ordförande 1998, ett ämbete som Kenneth sedan dess skötte med stor drivkraft och engagemang.

Kenneth fick diagnosen att han led av cancer i lever och bukspottkörtel. Trots dåliga odds kämpade Kenneth in i det sista med stort stöd från Sensei Marshall och Christer Gunnarsson. Kenneth visade att han var en sann budomänniska som aldrig klagade, uppträdde ödmjukt, sa aldrig något ont om någon, var lojal och framförallt kämpade in i det sista (med sin träning säväl som sin sjukdom).

En minneshögtid hölls i Solna, däribland Sensei Marshall som även höll ett minnestal till de ca 130 personer som kom till minneshögtiden.

Vi i Oyama Karate Kai kommer alltid att minnas Kenneth och hans insatser.

Coaching enligt ICF

ICF står för International Coach Federation och är den största och mest erkända organisationen för coaching. Klubbens Shihan, Lars Sjöberg är certifierad Associated Certified Coach ICF och erbjuder professionell coaching. Läs mer på Star Coach

Hitta Hit

Vår dojo ligger i Solna Strand på Vretenvägen 10. Ring på porttelefonen till "Oyama Karate Kai" så öppnar vi. Dojon ligger på översta våningen.