Oyama Karate Kai är en seriös ideell förening som är ansluten till Riksidrottsförbundet. Vi tränar Kyokushinkai Karate som är en karatestil som bland annat kännetecknas av hård fysisk träning skapad av Masutatsu Oyama.

sensei-1.jpg

Vår fina välutrustade dojo ligger i Solna Strands industriområde i Solna, vid Solna Strand T-banestation (Tidigare hette stationen Vreten), nära Sundbybergs pendeltågsstation och Bällstaviken.

Alla våra instruktörer jobbar ideellt och alla träningsavgifter går tillbaka till verksamheten där de kommer medlemmarna till godo.

Idag består vår klubb av mer än 100 aktiva, varav mer än hälften är barn. Åldersspridningen i klubben är mer än 50 år, och de träningsutövarna är uppdelade i grupper för barn/vuxna.

Coaching enligt ICF

ICF står för International Coach Federation och är den största och mest erkända organisationen för coaching. Klubbens Shihan, Lars Sjöberg är certifierad Associated Certified Coach ICF och erbjuder professionell coaching. Läs mer på Star Coach

Hitta Hit

Vår dojo ligger i Solna Strand på Vretenvägen 10. Ring på porttelefonen till "Oyama Karate Kai" så öppnar vi. Dojon ligger på översta våningen.