yoshinken.jpg

Yoshinken Grundades och etablerades i Sverige sommaren 2002 av Sensei Marshall McDonagh (OKK:s grundare), detta baserat på hans bakgrund och erfarenhet i Japansk Budo och Kinesisk Wushu, speciellt inom Taikiken (Japan) och Yiquan (China).

Denna kampens väg och filosofi har två distinkta riktlinjer, en för hälsa och välmående och en för utveckling av Neijaquan eller den interna kampkonstens system. Båda systemen har samma grund och början på träningen är identiska. I Stockholmsektionen är vi en grupp med mycket lång (10-50 år) erfarenhet från olika Budostilar (Karate, Jujutsu, Judo, tai-chi mm) alla fortfarande aktiva och 30-70 år gamla. Om du vill veta mer om Yoshinken så kan du klicka här.

yoshinken3.jpg

Coaching enligt ICF

ICF står för International Coach Federation och är den största och mest erkända organisationen för coaching. Klubbens Shihan, Lars Sjöberg är certifierad Associated Certified Coach ICF och erbjuder professionell coaching. Läs mer på Star Coach

Hitta Hit

Vår dojo ligger i Solna Strand på Vretenvägen 10. Ring på porttelefonen till "Oyama Karate Kai" så öppnar vi. Dojon ligger på översta våningen.