Terminstart Hagaparken Söndagen den 29 Augusti

Välkommen på terminsstart och drop-in träning den 29 Augusti mellan klockan 11 och 12. Samling vid Koppartälten.

telefon

073-3999888

adress

Vretenvägen 10, Solna

tunnelbana

solna strand

NYHETER

  • Mon-grader infoblad
    Informationsblad med grader, tekniker, termer för varje grad, samt liten ordlista och klubbhistorik.
  • Kallelse till årsmöte Oyama Karate Kai.
    Söndagen den 20 februari klockan 16:00. Årsmötet hålls på plats i dojon Vretenvägen 10. välkomna!
  • U-EM 2021 i Rumänien
    OKK på EKO U-EM i kyokushin kata och kumite som avgjordes i Oradea, i Rumänien. Stort grattis till fina prestationer i U-21 klassen som räckte till kvartsfinal i både kata och kumite. Stort tack till arrangören EKO och den Rumänska

OM OYAMA

BARNTRÄNING

Katter
lördagar 9:00-10:00
Syftet med katternas verksamhet är att skapa ett intresse för karate i allmänhet och i synnerhet Oyama Karate Kai som klubb. Träningen innehåller bland annat grundläggande tekniker, ställningar, förflyttningar och budoetikett.
Tigrar
lördagar 10:00-11:15, onsdagar 17:30-18:30 (orange bälte)
I denna grupp blir träningen mer avancerad och eleverna har möjlighet att gradera enligt mon-grad systemet. Träningen innehåller bland annat grundtekniker, förutbestämda rörelsemönster vi tränar också smidighet, kondition och budoetikett.
Drakar
lördagar 11:15-12:15, onsdagar 17:30-18:30
Förberedande träning för gradering till vuxengrad. I denna grupp kör vi Kata, Kihon, och Kumite. I samtliga grupper genomsyras träningen av budoanda: Respekt, Ödmjukhet, Disciplin och livslångt lärande.

KARTA

Coaching enligt ICF

ICF står för International Coach Federation och är den största och mest erkända organisationen för coaching. Klubbens Sensei, Lars Sjöberg är certifierad Associated Certified Coach ICF och erbjuder professionell coaching. Läs mer på Star Coach

Hitta Hit

Vår dojo ligger i Solna Strand på Vretenvägen 10. Ring på porttelefonen till "Oyama Karate Kai" så öppnar vi. Dojon ligger på översta våningen.