Swiss Open 27/4

Ki Pasanen representerade Oyama Karate Kai på Swiss Open i Schweiz den 27/4 i seniorklassen för damer. 
Det blev två matcher för Ki. Den första, som var semifinal, förlorade hon och därav hamnade i match om tredje pris. I match om tredje pris vann Ki och fick med sig ett brons.

Torii Kata Cup 20/4


Ki Pasanen representerade Oyama Karate Kai på Torii Kata Cup i Roskilde den 22/4 i +2 kyu klassen och i Team Kata. 
I den inviduella klassen så fick Ki gå fyra matcher och vann samtliga. Guld till Ki.
I Team Kata, som Ki tävlade i tillsammans med Ella Elvander och Adam Rogård, så hade laget två matcher att gå. Laget vann båda matcherna och därav blev det ytterligare ett guld.

Uppsala cup


Idag var OKK på plats i uppsala och tävlade i kata, lag-kata och kumite. Väl kämpat alla som var med och grattis till medaljerna! Tack till uppsala kyokushin karate för ett bra arrangemang!

Terminsstart 2024

OSU! Terminen startar med första passet den 8 januari klockan 18:30 – 20:00. De första två veckorna tränar gamla nybörjare och avancerade tillsammans. Den 15 januari klockan 18:00 är det öppet hus för nya nybörjare som vill börja träna. Första nybörjarpasset för nya nybörjare i vuxengruppen är den 17 januari. Information om hur man anmäler sig finns på sidan börja träna.

Shinkyokushin VM 2023

OKK på WKO senior VM i kyokushin kata, som avgjordes på Tokyo metropolitan gymnasium i Japan. Vinst i första matchen mot Emma Elizabeth från Kanada. I andra matchen förlust med minsta marginal, 3-2, mot Japanskan Sari som tog bronspengen i tävlingen. Stort grattis till en mycket fin prestation och grattis till en topp-16 placering på VM. Stort tack till arrangören WKO för en mycket väl genomförd tävling.
Osu!

Kick-Off i Hagaparken 26 augusti för HT-23

Lördag den 26 augusti har vi vår kick-off inför höstterminen, det är en chans för medlemmar att träffas och för nya som är intresserade av att träna karate att träffa instruktörer och medlemmar i klubben. Vi startar klockan 11 utanför koppartälten. Det kommer bli lättare träning, uppvisningar samt brännfotboll.

14 maj skytteholmsparken möt OKK

Söndag 14 maj, 13.00-15.30 i Skytteholmsparken anordnar Solna Stad en rektyteringsdag. Oyama Karate Kai kommer vara på plats. Här kan du prova på Kyokushinkai Karate, vi visar och genomför demonstrationer samt berättar om klubben. I vår klubb tränar alla åldrar! från 7 till 70 (man kan vara äldre också). Vi har separate barngrupper för olika åldrar och vuxenträningen börjar från 15 års ålder. 28 augusti börjar höstterminen och vi hoppas att du är sugen att stå på mattan då.

Gå redan nu in och anmäl dig här för höstterminen här för att säkra din plats. Alltid två veckors fri provträning innan du bestämmer dig.

Shinkyokushin EM 2023

OKK på EKO senior EM i kyokushin kata, som avgjordes i Partille arena i Göteborg. Stort grattis till en mycket fin prestation och grattis till en top-6 placering. Efter tävlingen genomfördes en VM kval match i kata och Ki vann sin match. Extra stort grattis till kvalificeringen.
Stort tack till arrangören SKK och EKO en mycket väl genomförd tävling.
Osu!

Sportlov 2023

Avancerade och nybörjare tränar tillsammans under veckan på avancerades tider (måndag onsdag 18:30-20:00). Fredagsträningen som vanligt. Barngrupperna: träning som vanligt första helgen lördagen 25:e, ingen träning den 1:a mars, eller den lördagen den 4:e mars. (Dock är tigrar och drakar med 8:mon eller högre välkomna att vara med på avanc passet på onsdagen ifall de orkar med 1 och en halv timmespass) ! Osu!

Coaching enligt ICF

ICF står för International Coach Federation och är den största och mest erkända organisationen för coaching. Klubbens Shihan, Lars Sjöberg är certifierad Associated Certified Coach ICF och erbjuder professionell coaching. Läs mer på Star Coach

Hitta Hit

Vår dojo ligger i Solna Strand på Vretenvägen 10. Ring på porttelefonen till "Oyama Karate Kai" så öppnar vi. Dojon ligger på översta våningen.