Vi försöker motivera alla (vuxna/barn) så mycket som möjligt och hur man kan utveckla den egna förmogan genom att tävla mot sig själv snare än att tävla mot andra. Genom karatens teknikträning övar alla koordinations-förmågan en & en, i grupp eller tillsammans med en partner.

Vi har lärt oss under åren att alla i olika ålder har olika behov och att ingen är den andra lik. Ibland funkar det och ibland inte. Vi uppmuntra alla i den sport han eller hon väljer och inte lägga på någon press på tävlande och prestation. Inom karate finns det ingen “kort väg”, den får under inga omständiheter påskyndas annat än genom regelbunden träning.

Det är viktig att låter alla själva känna sin kropp och sin prestanda och intergreras i karate.

På så sätt ska alla trivas hos oss på Oyama Karate Kai och vilja komma tillbaka vecka efter vecka.

Coaching enligt ICF

ICF står för International Coach Federation och är den största och mest erkända organisationen för coaching. Klubbens Shihan, Lars Sjöberg är certifierad Associated Certified Coach ICF och erbjuder professionell coaching. Läs mer på Star Coach

Hitta Hit

Vår dojo ligger i Solna Strand på Vretenvägen 10. Ring på porttelefonen till "Oyama Karate Kai" så öppnar vi. Dojon ligger på översta våningen.