Om du vill börja träna hos oss, så är du välkommen att träffa oss på vår kick off i hagaparken den 27 augusti (11-14) vid koppartälten, eller kom på öppet hus kl 18 den 29 augusti i vår dojo (Vretenvägen 10 Solna).

Träningen börjar den 22 augusti kl 18:30 för vuxna (avancerade och nybörjare från tidigare termin tränar tillsammans de första två veckorna 18:30-20:00).  För drakar och tigrar (orange bälte och uppåt) börjar träningen på onsdag den 24:e. Lördagen denna vecka (27/8) är det ingen barnträning i Dojon utan det är kick off i hagaparken! 11-14 vid koppartälten, brännboll och picknick för alla + familjer och vänner. 

Den 3 september drar barnträningen på lördagar igång som vanligt för katter, tigrar och drakar.

Första träningen för nya nybörjare är den 31 augusti och efter det drar nybörjarträningen igång som vanligt varje måndag och onsdag 20:00-21:15.

Coaching enligt ICF

ICF står för International Coach Federation och är den största och mest erkända organisationen för coaching. Klubbens Shihan, Lars Sjöberg är certifierad Associated Certified Coach ICF och erbjuder professionell coaching. Läs mer på Star Coach

Hitta Hit

Vår dojo ligger i Solna Strand på Vretenvägen 10. Ring på porttelefonen till "Oyama Karate Kai" så öppnar vi. Dojon ligger på översta våningen.