Osu!

Hoppas att ni har haft en skön sommar!

Terminen startar söndagen den 29 augusti kl 11.00 i Hagaparken

Är du intresserad av att börja träna Kyokushinkai Karate med oss, är du välkommen att komma och prata med oss så berättar vi mer om våran klubb och träningen samt hjälper dig anmäla dig till träningen.

Lägg märke till att datumet är flyttat från lördagen till söndagen då vår riksorganisation SKK (Swedish Karate Kyokushinkai) arrangerar kataträning/landslagsuttagning på lördagen. 

Vi samlas vid Koppartälten för att spela brännboll, dela ut graderingsdiplom och umgås efteråt. Ta gärna med ngt att äta och dricka.

Styrelsen följer noggrant utvecklingen i samhället vad gäller pandemin samt rekommendationer från FHM. Avsikten är att träna enligt ordinarie schema med start dagen efter dvs mån 30 aug. Information om hur verksamheten kommer att bedrivas kommer att meddelas den 29 aug.

Varmt välkomna till en ny termin!
önskar 
styrelsen i Oyama Karate Kai

Coaching enligt ICF

ICF står för International Coach Federation och är den största och mest erkända organisationen för coaching. Klubbens Shihan, Lars Sjöberg är certifierad Associated Certified Coach ICF och erbjuder professionell coaching. Läs mer på Star Coach

Hitta Hit

Vår dojo ligger i Solna Strand på Vretenvägen 10. Ring på porttelefonen till "Oyama Karate Kai" så öppnar vi. Dojon ligger på översta våningen.