Hej alla föräldrar

Vi på OKK vill informera er alla om kommande förändringar inom barnverksamheten nästa termin. Tidigare var onsdags passen bara för de mest avancerade barnen – drakar, men de senaste två åren har vi gett andra möjlighet att utnyttja detta pass också.

De senaste åren har antalet barn som deltar på onsdagar ökat så mycket att vi känner att vi inte kan ge samma kvalitet som vi gjorde förut till barnen. Därför äv vi tvungna att förändra tränings möjligheten från och med nästa termin.

Vi har märkt att de lägre graderade kankse inte får ut så mycket av passet som vi vill. Vi tycker det är Viktigt att – Att barnen tycker att det är roligt och att alla barnen får plats (att man ser alla barnen så att ingen står i skymundan).

Som det är nu idag så kan vi inte göra så och måste förbättra oss och därför måste vi ändra vår verksamheten lite.

Ändring 1
Onsdagar avancerade barn pass – endast barn med orange eller högre grad får delta.

Ändring 2
I och med denna ändring så vill vi också förbättra möligheten åt alla andra också, därför gör vi följande ändringar för att ge barnen mera kvalitetstid

Tiger pass förlängs på lördagar – NY tid 10.00 – 11.15 (+15min)

Ändring 3
Drak pass förlängs på lördagar – NY tid 11.15 – 12.45 (+15min)

Har ni frågor eller synpunkter hör av er till oss

Coaching enligt ICF

ICF står för International Coach Federation och är den största och mest erkända organisationen för coaching. Klubbens Shihan, Lars Sjöberg är certifierad Associated Certified Coach ICF och erbjuder professionell coaching. Läs mer på Star Coach

Hitta Hit

Vår dojo ligger i Solna Strand på Vretenvägen 10. Ring på porttelefonen till "Oyama Karate Kai" så öppnar vi. Dojon ligger på översta våningen.