Nej, men det får gärna pirra lite i magen…

Det svåraste och tuffaste man kan göra är nog att våga komma ner till Oyama Karate Kai för första gången. När man väl gjort det och tittar på ett träningspass så kanske man tänker: “jag kan ingenting av det här” eller “gud, vad duktiga de är”. Visst, det stämmer att de mer rutinerade utövarna kan en hel del men alla har ju varit nybörjare någon gång – även vi som tränat länge och kommit en bit i vår träning. Så glöm inte bort att när vi började så kunde vi heller inte särskilt mycket. Så prata gärna med våra vänliga tränare, de finns här för att hjälpa DIG och kom ihåg att det finns inga dumma frågor.

Du behöver inte vara i fysisk toppform – vi hjälper dig att bygga upp din teknik, styrka och kondition – steg för steg. Det enda vi förutsätter är att du har tålamod.

Alla nybörjare börjar på samma träningsmatta, med samma instruktörer och med samma tekniker – gemensamt siktar vi mot samma mål.

Var inte rädd för att prova på något nytt.
Var inte rädd för att börja med karate.

Prova på! Du kommer inte att ångra dig.

Coaching enligt ICF

ICF står för International Coach Federation och är den största och mest erkända organisationen för coaching. Klubbens Shihan, Lars Sjöberg är certifierad Associated Certified Coach ICF och erbjuder professionell coaching. Läs mer på Star Coach

Hitta Hit

Vår dojo ligger i Solna Strand på Vretenvägen 10. Ring på porttelefonen till "Oyama Karate Kai" så öppnar vi. Dojon ligger på översta våningen.